Halilović: Ni Griezmann sa 20 nije bio u velikom klubu
Foto: EPA

Ima velike planove

Halilović: Ni Griezmann sa 20 nije bio u velikom klubu

Alen Halilović ima sezonu za zaborav.

Nakon što je zimus potjeran iz HSV-a, mladi hrvatski reprezentativac se nije najbolje snašao ni na posudbi u Las Palmasu i sljedeća sezona bi za njega mogla biti presudna.

Unatoč svemu Halilović duhom, ipak, nije pokolebao.

"Zadovoljan sam u Las Palmasu. Gledam Antoinea Griezmanna i Paula Dybalu kad su imali 20 godina. Ni oni nisu igrali u najvećim klubovima", kazao je Halilović, ne skrivajući da iduće sezone planira biti još bolji.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Volio bih igrati više, u klubu ću igrati još jednu sezonu. Ovo ljeto ću iskoristiti za pripreme i poboljšanje svoje igre", riječi su Halilovića. 

Za Las Palmas ovaj 20-godišnji fudbaler je odigrao ukupno 18 utakmica, upisavši pritom dvije asistencije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi