Halilović potvrdio pregovore sa Valencijom

Hrvat na Mestalli?

Halilović potvrdio pregovore sa Valencijom

Mladi fudbaler Barcelone Alen Halilović mogao bi ovog ljeta pronaći novi klub.

On je ove sezone igrao na posudbi u ekipi Sportinga iz Gojona za koju je nastupio 37. puta, a izgleda da se još uvijek neće vratiti u Barcelonu.

Naime, za njegove usluge interesuje se ekipa Valencije koja bi ga mogla angažovati ovog ljeta, a pregovore je potvrdio i sam Halilović.

"Još uvijek nema dogovora sa Valencijom, ali razgovori su u toku. Trenutno čekamo šta će reći Barcelona. Volio bih ostati na Camp Nouu i izboriti se za mjesto u prvom timu, ali otvoren sam i za pronalazak novog kluba", rekao je Halilović i dodao:

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Barcelona još uvijek ima planove sa mnom i žele imati otkupnu klauzulu u slučaju da me prodaju bilo gdje".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi