Halilović se odmara i održava svoju formu u Klokotnici

Halilović se odmara i održava svoju formu u Klokotnici

Zimska pauza u fudbalskom šampionatu Hrvatske je u toku, a jedan od igrača zagrebačkog Dinama i potencijalni reprezentativac Bosne i Hercegovine, Alen Halilović se trenutno odmara u našoj zemlji.

Halilović ni u ovoj pauzi nije dopustio sebi previše opuštanja te u Klokotnici održava svoju formu pred nastavak prvenstva.

Za njegove usluge se prema najnovijim informacijama interesuju Real Madrid, Manchester United i Juventus, ali izgleda da jedan od najtalentovanijih igrača Evrope ne razmišlja pretjerano o ovim glasinama. 

 

Njegov Dinamo se nalazi na prvom mjestu HNL-a, a prvi će ligaški susret u narednoj godini odigrati 10. februara.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.