Halilović u naredna 24 sata potpisuje za Tottenham?

Halilović u naredna 24 sata potpisuje za Tottenham?

Mladi fudbaler o kome se mnogo piše u posljednjim mjesecima, Alen Halilović, na pragu je prelaska u engleski Tottenham.

Nova nada hrvatskog fudbala, u naredna 24 sata mogao bi postati fudbaler engleskog kluba, pišu hrvatski mediji. Tottenham je navodno pristao na uslove zagrebačkog kluba, te će Dinamu uplatiti 15 miliona eura na ime transfera mladog fudbalera.

Dodaje se da je ugovor na pomolu te da će saradnja biti ozvaničena u naredna 24 sata kada bi sam Halilović trebao utanačiti detalje ugovora sa klubom iz engleske prestonice.

Inače, vjeruje se da će Halilović nakon potpisivanja ugovora sa Tottenhamom biti vraćen na pozajmicu u Dinamo do narednog ljeta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.