Halilović: Zasluženo nosimo tri boda iz Krupe

Junak pobjede bordo tima

Halilović: Zasluženo nosimo tri boda iz Krupe

S. Mlaćo

Nogometaši Sarajeva slavili su danas pobjedu na gostovanju u Krupi, prvu u drugom dijelu sezone. Junak bordo tima bio je Emir Halilović koji je postigao drugi pogodak i to na veoma lijep način. 

Sarajevo je tako konačno obradovalo svoje navijače, a Halilović je imao razloga za zadovoljstvo.

"Drago mi je zbog naše pobjede. Nadam se da će ova tri boda biti početak boljih rezultata za nas. Mislim da smo se borili, da smo danas dali svoj maksimum i zasluženo nosimo tri boda za sobom. Krupa je i danas pokazala svoj kvalitet, ali smo mi iskoristili naše sanše", kazao je Halilović za SportSport.ba nakon meča.

Sarajevo će u srijedu na svom stadionu ugostiti tuzlansku Slobodu.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Lud
Svaka cast majstore :) Dobar si igrac... a volej je bio svjetski BRAVO!
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi