Halilović zbog obaveza u školi otkazao selektoru

Želi završiti treći razred

Halilović zbog obaveza u školi otkazao selektoru

Danas će se u Zagrebu okupiti mlada reprezentacija Hrvatske koju 28. maja u Kranjčevićevoj očekuje važna kvalifikacijska utakmica za Evropsko prvenstvo protiv Ukrajine.

Gračanovi izabranici da bi bili sigurni u doigravanje deset pobjednika grupa i četiri najbolje drugoplasirane od kojih će sedam uspješnijih na završnicu u Češku u junu 2015., protiv Ukrajine moraju osvojiti makar bod.

Selektor Gračan za predstojeći meč ne može računati na Alena Halilovića koji je otkazao zato što prje odlaska u Barcelonu želi završiti treći razred gimnazije u Zagrebu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.