Halilovićev menadžer napao hrvatskog selektora

"Alen je potonuo"

Halilovićev menadžer napao hrvatskog selektora

Edmir Škorić

Mnogi su u Hrvatskoj ostali u čudu nakon što su vidjeli da na spisku putnika za Euro nema Alena Halilovića.

Mladi nogometaš Barcelone, koji je na posudbi u Sporting Gijonu, nije dobio poziv selektora Ante Čačića i zato je reagovao njegov menadžer Zoran Stojadinović.

"Alen je potonuo! Nitko nije mislio da je to moguće, pa tako ni on. Pa na popisu su igrači koji su igrali manje od Alena, i to u slabijim ligama!? No, takve se stvari često događaju u reprezentacijama poput Hrvatske, Srbije, Crne Gore...", rekao je Stojadinović za Goal.com.

"Ne kažem da je to 'politička' odluka, ali znam da oko izbornika ima moćnih ljudi koji imaju šansu utjecati na izbor", istakao je.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi