Hamburg se raspituje za Senijada Ibričića

Hamburg se raspituje za Senijada Ibričića

Bh. fudbaleri u njemačkoj su Bundesligi na visokoj cijeni. Kako i ne bi bili? Pitajte Felixa Magatha uostalom šta misli o tom. Bh. kolonija u Njemačkoj mogla bi ovog ljeta postati brojnija za još jedno ime.

Sjajni vezista reprezentacije Bosne i Hercegovine i splitskog Hajduka Senijad Ibričić ovog ljeta bi sa Poljuda mogao u najveću njemačku luku. Ovosezonski polufinalista Kupa UEFA, Hamburg je pokazao interes za lucidnim bh. reprezentativcem.

Kako je SportSport.ba već pisao, za Ibričića su već interes pokazali još neki bundesligaški klubovi, prije svih Borussija Dortmund i Koln, ali se čini kako je najizglednija opcija u ovom trenutku ipak Hamburg.

U Hajduku su se spremni odreći usluga Senijada Ibričića, ali će to i koštati. Splitski klub, naime, Ibričića ne namjerava pustiti ni za cent manje od četiri miliona eura.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti