Hamšik: BiH je kvalitetan protivnik, čeka nas težak duel

Veznjak Slovačke uoči duela na Bilinom polju

Hamšik: BiH je kvalitetan protivnik, čeka nas težak duel

Jedan od najboljih igrača reprezentacije Slovačke, Marek Hamšik govorio je za medije u svojoj zemlji o kvalifikacionim duelima sa našom reprezentacijom.

Sjajni fudbaler Napolija je istakao kako će ogledi sa izabranicima Safeta Sušića biti jako teški te je dodao kako u našoj reprezentaciji najviše cijeni Miralema Pjanića koji nastupa za Romu.

"Volio bih kada bi se moja forma iz kluba odrazila i na reprezentaciju. Utakmica protiv Bosne i Hercegovine neće biti lake. To je kvalitetan protivnik i očekuje nas težak duel.", rekao je Hamšik te je dodao:

"Sviđa mi se Pjanićev stil igre. On je sjajan fudbaler koji je sezonu sa Romom otvorio na dobar način - spektakularnim golom protiv Verone."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.