Hamšik: Mislio sam da sam postigao gol

Slovačka poražena od Velsa

Hamšik: Mislio sam da sam postigao gol

Endin Čaušević

Reprezentacija Slovačke poražena je jučer protiv Velsa (2:1) u prvoj utakmici grupe B Evropskog prvenstva.

Vels je do pobjede stigao u samom finišu utakmice kada je Robson-Kanu zatresao mrežu Slovaka. Bale je postigao prvi gol za Vels, dok je jedini strijelac za Slovački bio Duda.

Ipak, Slovaci su prvi zaprijetili kada je Marek Hamšik sve sjajno uradio, ali je njegov udarac sa gol linije izbacio jedan od igrača Velsa. Hamšik je nakon utakmice izjavio da je bio siguran da je postigao pogodak.

"Mislio sam da sam postigao gol kada sam uputio udarac jer sam vidio da sam savladao golmana. Ipak, kasnije je Bale kaznio taj promašaj i žao mi je što nismo osvojili bar bod. Imali smo dobre šanse, ali Vels nas je kaznio u samom finišu", rekao je Hamšik.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti