Hamšik skoncentrisan samo na Liverpool
Duel Ryana Babela i Mareka Hamiska

Hamšik skoncentrisan samo na Liverpool

Veznjak Napolija, Marek Hamsik stavio je po strani špekulacije o njegovom mogućem transferu, te se skoncentrisao samo na meč Europa lige protiv Liverpoola.

23-godišnji veznjak je nedavno potpisao novi ugovor sa Napolijem do 2015. godine, međutim to nije spriječilo da se špekuliše o njegovoj budućnosti, a najviše je povezivan sa Manchester Unitedom. No, on želi samo da se skoncentriše na susret sa Redsima.

Naime, Napoli će u četvrtak gostovati Liverpoolu na Anfieldu u okviru grupe K Europa lige.

"Ne radi se o pojedincu, već o grupi i ovo je veoma važna utakmica za Napoli. Bit će teško, jer kada igrate u Europi nema lake utakmice", rekao je Marek Hamsik, te dodao:

"Znam da je Premier liga jedna od najboljih na svijetu sa sjajnom atmosferom."

"U ovom trenutku postoje samo špekulacije i to je to. Vrlo sam opušten i samo želim dobro igrati za Napoli. Te priče medija nam samo pomažu da još više sazrijevamo", osvrnou se Slovak na pisanja medija o njegovoj budućnosti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.