Hamza Čataković se vraća na Koševo?

Sarajevo želi da vrati napadača

Hamza Čataković se vraća na Koševo?

E. Škorić

U narednim danima za očekivati je da na Koševo dođu nova pojačanja.

Nije nikakva tajna da u Sarajevu žele dovesti kvalitetnog napadača, a sada se pojavila mogućnost povratka Hamze Čatakovića.

Nekadašnji 24-godišnji napadač bordo tima bilježio je dobre partije u Trenčinu i ove sezone je postigao šest golova uz jednu asistenciju na 17 mečeva prvenstva Slovačke.

Sarajevo je uspostavilo kontakte sa Trenčinom i pokušava da vrati nekada veliku nadu Koševa.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Čataković je rođen u Cazinu, ponikao je u Krajini, ali je kao mlad i talentovan napadač došao u Sarajevo 2015. godine. Početkom prošle godine dobio je novi ugovor u Slovačkoj, a za njegove usluge ranije se zanimao i splitski Hajduk.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sarbit2019
Odlican posao FK Sarajevo odrađuje Ante Vukusic, Hamza Čatakovic uz to prodace Rahmana,Tatara,Kovacevica za novce koje su za BH Premijer ligu misaon imenica.Titula ostaje na Koševu.Siroki,Velez,Borac,Zrinjski,Tuzla City neka se bore za 2 mjesto i za evropu.
16 2
user1590487551
Bas su prodali Rahmana za 200 milja hahaha
3 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi