Koševska publika se uspavala, pa ih majstor s klupe digao na noge

Čataković za 2:0

Koševska publika se uspavala, pa ih majstor s klupe digao na noge

Edmir Škorić

Sarajevo je povelo s 2:0, a sjajan je gol postigao Hamza Čataković.

Sarajevo je uspjelo doći do još jednog gola u prvom meču polufinala Kupa BiH, pa sada vodi s 2:0 protiv Igmana iz Konjica.

Apsolutni favorit bila je ekipa Sarajeva, ali danas nije briljirala, iako nakon 70-ak minuta ima sigurnih 2:0 i već sada je na dobrom putu da igra finale.

U prvom dijelu gol je postigao Daniel Avramovski, a u drugom, nakon jedne uspavanke, rezervista Hamza Čataković sjajnim udarcem trese mrežu Konjičana.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Čataković se vratio u Sarajevo i pokazao da će biti pravo pojačanje, baš kao i Makedonac Avramovski.

Definitivno igra Sarajeva u 70 minuta, do gola Čatakovića, nije bila na nivou, ali rezultat je najvažniji, a on je uveliko na strani tima Aleksandra Vasoskog.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Miki2
Sarajevo ima jedan među boljim roster igrača u našoj ligi, samo to neko treba posložiti poput situacije u Zrinjskom Jakirević je to jako dobro odradio.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi