15

Komentari (15)

Hadzija123
@Drakula onda @komentator1 i naravno @pjanke.sa prate vise postove i desavanja oko Zelje nego svog kluba ako ga uopste dozivljavaju kao svoj jer su ga do prije 2 mjeseca pljuvali ajde pa sjasite idite tamo pratite vasu plasticnu podstanarsku kuravu,nije bolest sve sto boli,kompleks od Zeljeznicara je cudo! Zeljo zato i jesi to sto jesi gospodin prije svega sa armijom iskrenih navijaca iza sebe!
Drakula
Cuj ovog plastika trofejni od njih hahahahahahahahahahahahahahah prejako
Hadzija123
Kompleks te ubi djecace idi spavaj
Drakula
Vidim kome pucaju cirevi hahahaha plastika vise titula od vas,financijski mocnija,transfere sa odstetom uzimaju i prodaju. Hadzincu ti ebem i djecu kompletnu mitomane. Idi kmeci
komentator1
Plava kurava je na prodaju ali nece niko istrosenu bolesnu zarazenu kuravelu ljudino! To je politicka rospija koju su guzili svi koji su joj ponudili fening. Sada kurrva nudi sve ali nece je niko ni za dzaba. Ima para vojsku glupih idiota i narkomana kojima je idol i legenda cetnnik ivica osim koji je slavio kada su im zapalili brlog i koji je prodavao utakmice plave kurrve pa su ih zato izbacili u drugu ligu.
Hadzija123
@Drakula ****m ti sve mrtvo ****m ti sina ****m ti ino sto tek treba da ti se rodi za te psovke evonono hadzijaki da tinopsujem ****m ti mrtve slobodno akonimas iole muda javi se ostavi broj da se nadzemo eto samo za te psovke
Hadzija123
Nakopitam dudlaj ga
Hadzija123
Sestru ti ****m i majku pkojnu i nanu daj adresu evo me u autu
Hadzija123
062171751 pizda si mater ti ****m ako se ne javis sleto ****m ti mrtve picko jedna javi se molim te eto
Hadzija123
Eto ja tebi ostavio ajde ti meni daj sada svoj da ti se javim
komentator1
Ajjjjajajajajajajahhhhahahahaaaahahahahahahaa
Drakula
Nece ga niko? Hoce zeljo
user1613662710
Mi ga i nedano?
Drakula
Pa i nece ga niko i da hocete hahahaha kad ste zadnji put uzeli odstetu na Bajicu predpostavljam hahahahahaha
zgembo.popuslic
Ma mi smo u svemu najgori a i takvi smo bolji od vas na tabeli
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.