Hamzabegović se zahvalio Slobodi na ponudi

"Nije sve u novcu..."

Hamzabegović se zahvalio Slobodi na ponudi

Iako je prethodnih dana bio u ozbiljnim pregovorima s čelnicima Slobode, Mirza Hamzabegović se, ipak, neće vratiti na Tušanj.

Hamzabegović je nakon odlične sezone u Rudar Prijedoru dobio nekoliko ponuda, među kojima je bila i Slobodina za koju je već imao priliku nastupati, međutim sa premijerligašem nije postigao dogovor.

Iako su, kako kaže, uslovi koje mu je Sloboda nudila bili dobri, odlučio je da ostane u Rudar Prijedoru.

"Šanse da dođem u Slobodu su bile velike, ljudi iz kluba su bili korektni i nudili su bolje uslove nego što imam u Rudaru, ali i unatoč tome odlučio sam da ostanem u Prijedoru. Nije sve u novcu", kazao nam je Hamzabegović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ovaj 27-godišnji golman je braneći za Rudar Prijedor prošle sezone primio sedam pogodaka u 16 odigranih utakmica.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi