Remi Slobode i Krupe u pripremnom meču

Bez pogodaka u Lipnici

Remi Slobode i Krupe u pripremnom meču

Fudbaleri Slobode i Krupe u Lipnici pored Tuzle odigrali su danas prijateljsku utakmicu.

Trenerima obje momčadi ovaj susret je poslužio da se uvjere u mogućnost svih raspoloživih igrača koje imaju na raspolaganju, a nakon 90 minuta igre u prilično nezanimljivoj utakmici pogodaka nije bilo.

Uistinu se nije imalo šta posebno za vidjeti, a teško je i izdvojiti prilike koje su barem slutile na gol. Prvu šansu bilježimo u četvrtoj minuti kada je golu Krupe zaprijetio novajlija Pršeš, uputivši snažan udarac s otprilike 30 metara, međutim lopta je otišla daleko iznad gola.

Sloboda je imala inicijativu i u narednim minutama, ali je bila bezopasna, dok su gosti šanse tražili iz kontri i polukontri. U 29. minuti Krupa je zaprijetila preko Nikolića, a nedugo nakon toga Milanović je postigao i gol, međutim isti je poništen zbog nedozvoljene pozicije.

Iz prvog poluvremena vrijedi još izdvojiti pokušaj Alispahića iz 40. minute, kada je uputio dobar pas u šesnaesterac, ali Livančić se nije snašao. Pri rezultatu 0:0 se ujedno i otišlo na odmor.

I u drugom poluvremenu je viđena ista slika na terenu. Sloboda je za nijansu bolje stajala na terenu, imala je veći posjed lopte, ali rezultat se nije mijenjao.

Prijateljska utakmica:

Sloboda - Krupa 0:0


FK Sloboda: Muminović, Terzić, Buljić, Vasiljević, Salihović, Ivetić, Alispahić, Baraban, Pršeš, Livančić, Vidović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

FK Krupa: M. Ilić, V. Ilić, Makitan, Maksimović, Puzigaća, Dujaković, Savić, Nikolić, Marjanović, Milanović, Koljić.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi