Handžić: Imamo sve u rukama

Sarajevo u Prijedoru sa tri gola prednosti

Handžić: Imamo sve u rukama

Sarajevo danas u okviru Kupa Bosne i Hercegovine gostuje Rudar Prijedoru. Iako, bordo tim ima prednost od tri gola iz prve utakmice Kenan Handžić, veznjak tima sa Koševa, ističe da se ne treba opuštati.

Bordo tim u prvoj utakmici slavio je sa 3:0 golovima Adina Džafića, Damira Kojaševića i Emira Obuće. Handžić kaže da Sarajevo ima sve u rukama i da neće dozvoliti opuštanje u ovom susretu.

"Imamo sve u svojim rukama i nećemo dozvoliti opuštanje. Imamo dobar rezultat i moramo samo odigrati ozbiljno do kraja i neće biti nikakvih problema", rekao je Handžić u razgovoru za SportSport.ba.

Sarajevo već za tri dana u okviru Premijer lige očekuje veoma važna utakmica, tako da će češki stručnjak Jirži Plišek odmarati neke igrače.

"Sigurno će šef odmoriti neke igrače, ali mi idemo i na Kup, tako da svaku utakmicu moramo ozbiljno shvatiti. U subotu nas očekuje jedna od važnijih utakmica", dodao je mladi veznjak tima sa Koševa.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti