Handžić krenuo u Gabelu, pa završio u Krupi?

Vezista se predomislio u zadnji čas

Handžić krenuo u Gabelu, pa završio u Krupi? · Saznajemo

Nekadašnji fudbaler Sarajeva Kenan Handžić karijeru bi trebao nastaviti u Krupi, kako nezvanično saznajemo. 

Handžić je protekle dvije sezone proveo u Luxemburgu gdje je igrao za ekipu Titus Petange, a ovog ljeta se povezivao sa brojnim klubovima iz Premijer lige BiH među kojima su bili GOŠK i Sloboda.

Upravo je danas trebao potpisati za ekipu iz Gabele gdje je od 18.00 sati trebao odraditi i prvi trening, ali se u posljednji čas predomislio i odlučio da ipak potpiše za Krupu, nakon što je stigao poziv iz ovog kluba.

Podsjetimo, radi se o 27-godišnjem fudbaleru veznog reda koji je tokom karijere igrao za Sarajevo, Zagreb i Olimpik prije nego što je otišao u Luksemburg.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi