Handžić napustio Luksemburg: Imam ponude iz BiH

Nekadašnji fudbaler Sarajeva

Handžić napustio Luksemburg: Imam ponude iz BiH

Nekadašnji fudbaler Sarajeva i Olimpika Kenan Handžić (27) završio je svoju avanturu u Luksemburgu.

Handžić je luksemburšku avanturu započeo u julu 2016. godine, kada je potpisao za Titus Petingen, a nakon što mu je istekao ugovor s ovim klubom odlučio se vratiti u rodno Sarajevo.

"Trenutno sam u Sarajevu, tu ću neko vrijeme odmarati, a onda ću odlučiti šta i kako dalje. Mogao sam ostati u Luksemburgu, imao sam ponude od dvije ekipe iz tamošnje lige, no s uslovima nisam bio zadovoljan i vratio sam se u BiH. Nije nemoguće ni da ostanem ovdje. Imam kontakte s nekoliko premijerligaša, no vidjet ćemo još šta će biti od svega toga", kazao nam je Handžić.

Prije nego što je otišao u Luksemburg ovaj 27-godišnji vezista je, podsjetimo, nosio dresove Sarajeva, Olimpika i Zagreba. Prošao je sve omladinske selekcije reprezentacije Bosne i Hercegovine. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi