Handžić oduševio u Ulcinju

Mladi igrač se nada ugovoru na Koševu

Handžić oduševio u Ulcinju

Kenan Handžić je nekako slučajno dobio poziv da se priključi prvom timu, kada su oni pošli na pripreme u Ulcinj. Iako je bio jedan od najmlađih igrača, trener Janjoš ga je poveo da osjeti kako je trenirati sa prvim timom.

Ali, na iznenađenje svih ovaj mladi fudbaler je sve oduševio i bio jedan od najboljih igrača u Ulcinju.

"Stvarno sam prezadovoljan sa ovim pripremama. Ja sam već jednom bio na pripremama sa prvim timom, ali me je oduševio naš šef Mehmed Janjoš i mogu reći da je jako dobar trener. Čitavo vrijeme smo radili naporno, ali on tako vodi treninge da te opušta na terenu. Htio bih pohvaliti starije kolege, koji su nam uvijek bili na usluzi, šta nam je god trebalo", kaže perspektivni igrač Sarajeva Kenan Handžić.

Nakon što se odlično pokazao na pripremama, za mladog handžića i treneri Sarajeva imaju samo riječi hvale. Tako se ovaj perspektivni fudbaler sa Koševa nada i profesionalnom ugovoru sa Sarajevom.

"Ja još mogu igrati za juniore pola godine, što će sigurno tako i biti. Tek od sljedeće sezone se nadam prelasku u prvi tim, što mi je svakako i velika želja. Mislim da sam na ovi pripremama zasalužio ugovor, a šta će dalje biti odlučiće trener Janjoš¨.

Handžić smatra  da Sarajevo ima jaku ekipu i da će odnijeti pobjedu u Tuzli.

"Sigurno imamo najjaču ekipu u državi, koju uspješno predvode Alaim i Škoro. Smatram da ćemo u Tuzli odnijeti sigurnu pobjedu, jer smo kvalitetnija ekipa. Volio bih ako bi bio u konkurenciji za tu utakmicu", reklo je najveće iznenađenje na pripremama Sarajeva Kenan Handžić za SportSport.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti