Handžić: Rezultati u drugom dijelu sezone govore koliko smo kvalitetni!

Olimpik sutra gostuje Bosni

Handžić: Rezultati u drugom dijelu sezone govore koliko smo kvalitetni!

S. Mlaćo

Fudbaleri Olimpika sutra gostuju u Visokom, u okviru 24. kola Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine.

Duel protiv posljednjeplasirane Bosne dolazi nakon serije dosta zahtjevnih utakmica, ali svakako da ne smije zavarati fudbalere i stručni štab tima sa Otoke.

Kenan Handžić, veznjak Olimpika, smatra da je pred njegovim ekipom utakmica u kojoj se ne smiju niti jednog momenta opustiti.

"Iako je Bosna već otpisana i naredne sezone će igrati u nižem rangu, to nas ne smije zavarati. Mi moramo biti skoncentrisani i pokušati doći do ranog pogotka, kako se ne bismo uvukli u nervozu. Kvalitet, kontinuitet i atmosfera u timu su na našoj strani i ne sumnjam da ćemo ostvariti pobjedu i donijeti tri boda na Otoku".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U proljetnom dijelu ekipa igra sjajno, a Handžić smatra da je njegov tim najkvalitetniji u ligi i da zaslužuje plasman u viši rang.

"Podatak da smo ostvarili sve pobjede i jedan remi u proljetnom dijelu jasno govori o tome koliko smo kvalitetni i kako igramo. Ekipa je dobro posložena u svim linijama, a što je još važnije imamo širinu u rosteru i to je za nas velika stvar. Nadam se da ćemo do kraja sezone uspjeti da ostvarimo svoj cilj i plasiramo se u Premiejer ligu BiH", rekao je veznjak Olimpika u najavi duela sa visočkom Bosnom.

Top Komentari

nemozetako
Podatak da ste u svakoj utakmici imali ove sezone penal, i jos par u proslom dijelu sezone kao i da stelite sebi Bajraktarevuce i Kazlagica kada pritivnici nisu potkupljivi govori vise o tome koliko kradete svakoga redom.
5 0
Plavi21
VIŠE PENALA SE DOSUDILO ZA VELEŽ , POGLEDAJ MALO STATISTIKU !
0 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi