Bratstvo poraženo na Otoci

Nikić: Bili smo fenomenalni, ali smo pali poslije penala

A. Čaušević

Fudbaleri Bratstva su na gostovanju kod Olimpika pretrpili poraz rezultatom 3:0 iako su se držali dobro do posljednjih 20-ak minuta utakmice. 

Nikola Nikić je poslije utakmice čestitao svojim igračima na dobroj utakmici, ali i popularnim Vukovima na pobjedi.

"Čestitam Olimpiku na zasluženoj pobjedi, odigrali smo fenomenalnih 75 minuta, poslije penala igra nam je pala totalno. Primili smo još dva gola, fudbal je takav, čestitam mojim igračima na dobroj partiji i Olimpiku na trijumfu", rekao je karizmatični stručnjak.

U nastavku sezone cilj će mu biti osvojiti što je više bodova.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Imali smo seriju od pet utakmica uz četiri pobjede i jedan remi, normalno je da dođe do pada, okrećemo se narednim utakmicama. Imamo lakši raspored, nadam se da ćemo skupiti dovoljno bodova za opstanak", rekao je Nikić.

U narednom kolu Bratstvo će dočekati Zvijezdu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi