Handžić: Samo pobjeda dolazi u obzir

Veznjak Bordo tim za SportSport.ba

Handžić: Samo pobjeda dolazi u obzir

Talentovani veznjak Sarajeva, Kenan Handžić upitan je za utakmicu 10. kola Premijer lige protiv Travnika, a za naš portal ističe kako moraju ići na pobjedu u ovoj utakmici, te da očekuje istu.

Mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine je van terena od utakmice sa Borcem, no vratio se treninzima i vrlo je blizu povratka na zeleni travnjak, a to  bi se moglo dogoditi u najvećem bosanskohercegovačkom derbiju između Željezničara i Sarajeva.

"Vratio sam se treninzima, ali upitno je da li ću nastupiti u utakmici protiv Travnika. Međutim, trebao bih biti spreman za derbi na Grbavici protiv Željezničara", kaže Kenan Handžić u razgovoru za SportSport.ba, te dodaje kako se nada pobjedi protiv Travnika:

"Moramo pobijediti u ovoj utakmici nakon dva nesretna gostovanja, gdje nam je pobjeda pobjegla ispred nosa. Kod kuće nam je svaka utakmica biti ili ne biti. Mislim da možemo doći do tri boda u ovom susretu."

"Atmosfera je dobra, što se tiče svlačionice tu kod nas nikada nije bilo problema, odlično se svi slažemo", rekao je 19-godišnji veznjak za kraj razgovora za najčitaniji sportski portal u regionu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.