Handžić se predomislio i potpisao za Velež

22-godišnji veznjak ostaje u Veležu

Handžić se predomislio i potpisao za Velež

D. Rakanović

Faris Handžić, 22-godišnji fudbaler sredine terena, produžio je danas ugovor s Veležom, tako da će i naredne sezone nositi dres mostarskog kluba.

Prvobitno je Handžić trebao napustiti Velež nakon što mu je istekao ugovor na kraju sezone, međutim došlo je do preokreta i on je na kraju uspio postići dogovor s čelnicima kluba.

Velež je službeno potvrdio da će nekadašnji fudbaler Sarajeva i sljedeće sezone igrati u crvenom dresu, dok detalji ugovora nisu objavljeni.

Handžić je u Velež došao iz Banske Bystrice početkom godine, a u prošloj polusezoni odigrao je osam utakmica za Rođene i postigao jedan pogodak.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi