Handžić: Sve osim pobjede bilo bi katastrofa

Olimpic dočekuje Radnik

Handžić: Sve osim pobjede bilo bi katastrofa

Pred sarajevskim Olimpicom u okviru 6. kola BH Telecom Premijer lige BiH je duel sa Radnikom. 

Izabranici Mirze Varešanovića prošle sedmice su u Banja Luci ostvarili prvu pobjedu u sezoni i naredni duel dočekuju sa znatno većim samopouzdanjem. 

"Moramo pobijediti, jednostavno smo u takvoj situaciji. Jako je bitno što smo slavili protiv Borca, ali ta pobjeda će dobiti na značaju jedino ako slavimo sada na Koševu", kazao nam je Kenan Handžić i potom zaključio:

"Iako nećemo moći računati na kartoniranog kapitena Muharemovića, za nas bi sve osim pobjede protiv Radnika bilo ravno katastrofi", riječi su veznog igrača Olimpica. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Na kraju dodajmo da Olimpic nakon pet odigranih kola zauzima 12. poziciju na prvenstvenoj tabeli.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije