Handžić: Učinit ćemo sve da nastavimo niz

19-godišnji veznjak Sarajeva za SportSport.ba

Handžić: Učinit ćemo sve da nastavimo niz

Sarajevo danas u okvriu 12. kola Premijer lige na Koševu dočekuje Leotar u nadi da će nastaviti seriju od pet utakmica bez poraza, kao i većina i mladi veznjak bordo tima, Kenan Handžić je optimista.

Kenan Handžić duže vrijeme je vukao povredu trbušnog zida, a na debiju za u-21 reprezentaciju Bosne i Hercegovine on je skroz pukao tako da je odsutan bio od 6. kola Premijer liga, a utakmicu sa Leotarom će najvjerovatnije početi sa klupe.

"Hvala Bogu sada je pouno bolje, polako ulazim u trenažni proces", rekao je Kenan Handžić za SportSport.ba, te se osvrće na današnji susret sa Leotarom:

"Svaka utakmica nam je bitna i normalno uvijek idemo na pobjedu. Igramo kod kuće i imamo sjajan niz utakmica bez poraza i želim da ga nastavimo. Uradit ćemo sve da tako bude."

Ostala su još četiri kola do kraja Premijer lige, a Sarajevo igra po dvije utakmice kod kuće i na strani.

"Ostale su još četiri utakmice, a sa destet bodova mislim da bi svi bili zadovoljni", rekao je za kraj razgovora naš mladi reprezentativac.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.