Handžić: Uz podršku navijača do pobjede!

Uoči današnje utakmice sa Orebrom

Handžić: Uz podršku navijača do pobjede!

Sarajevo će danas u okviru revanš susreta drugog pretkola Evropske lige na Koševu ugostiti Orebro. Prvi susret u Švedskoj završen je bez golova, a Kenan Handžić ističe da, ukoliko bordo tim ponovi igru iz prve utakmice, pobjeda neće doći u pitanje.

Kenan Handžić je zadovoljan rezultatom iz prve utakmice, ali kaže kako se bordo momci ne smiju opustiti na Koševu. Za susret vlada veliko interesovanje, tako da podrška sa tribina sigurno neće izostati.

"Možemo biti zadovoljni rezultatom iz prve utakmice. Međutim, to je rezultat sa kojim se ne smijemo opustiti. Rezultat 0:0 je jako opasan i ne smijemo primiti gol. Nadam se da ćemo svi pružiti maksimum i odigrati utakmicu kao u Orebru, odgovorno i disciplinovano, te da ćemo slaviti", rekao je Hadnžić za SportSport.ba, osvrnuvši se na treće pretkolo Evropske lige u kojem bi Sarajevo igralo sa Spartom iz Praga, ukoliko prođe švedsku momčad:

"Ne treba sada razmišljati o tome. Prvo trebamo proći Orebro. Ukoliko prođemo švedsku ekipu imali bi velike šanse u trećem pretkolu, jer imamo sve informacije o Sparti. Kada bi s držali zahtjeva šefa, mislim da bi tada bili blizu prolaza".

"Očekujem danas veliku podrđku navijača. Oni su uvijek naš 12. igrač. Ako Bog da uz njihovu podršku do pobjede!", dodao je za kraj razgovora 20-godišnji veznjak Sarajeva.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti