Handžićeva Ufa korak bliže opstanku

27. kolo ruske Premier lige

Handžićeva Ufa korak bliže opstanku

Odigrana je jedna od dvije utakmice današnjeg programa u ruskoj Premier ligi. U dvoboju direktnih rivala za opstanak u društvu najboljih, Ural i Ufa su remizirali odigravši 1:1.

Alikin je nakon pola sata igre doveo Ufu u prednost, da bi domaći izjednačili početkom drugog poluvremena preko Khozina, što je bio i konačan rezultat utakmice.

Bh. internacionalac Haris Handžić je u igru ušao u 53. minuti umjesto Golubova, te je dao svoj doprinos u osvajanju vrijednog boda na ovom gostovanju.

Ufa sada zauzima 12. mjesto na tabeli sa 25 bodova, jednim više od Amkara i dva od Urala i Arsenala, koji su smješteni na pozicije koje vode u niži rang.

Premier liga, 27. kolo:

Ural - Ufa 1:1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.