Hansen: Nade Uniteda ugrožava David de Gea

Nekadašnji defanzivac Liverpoola smatra

Hansen: Nade Uniteda ugrožava David de Gea

Nekadašnji defanzivac Liverpoola, Alan Hansen izjavio je kako bi Sir Alex Ferguson trebao otpustiti svog mladog golmana, Davida de Geu.

Španski golman navodno nije ispunio očekivanja škotskog stručnjaka, a kako pišu mediji na Otoku Ferguson nije zadovoljan njegovom reakcijom kod gola u jučerašnjem susretu protiv Tottenhama.

 

"Nade Manchester Uniteda u osvajanje titule Premier lige će uvijek biti u opasnosti ukoliko David de Gea nastavi praviti greške kao protiv Spursa i ovo bi morala biti njegova zadnja šansa", napisao je Hansen u svojoj kolumni u The Telegraphu u kojoj dalje stoji:

Potražite više informacija na temu Premier league:

 

"On ih je bez sumnje koštao tri boda i ovo je ključan dio sezone kada Sir Alex Ferguson mora odlučiti da li će mu nastaviti vjerovati ili će ga ukloniti. Rezultat na White Hart Laneu bi se mogao pokazati odlučujućim u sezoni, a United ne smije sebi dozvoliti da remizira kada bi trebao da pobjeđuje".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.