Scena koja najbolje opisuje Hansija Flicka: Utakmica je davno završena, svi su u svlačionici...

Trener Bayerna oduševio

Scena koja najbolje opisuje Hansija Flicka: Utakmica je davno završena, svi su u svlačionici...

A. Čaušević

Hansi Flick je Bayern preuzeo kao relativno nepoznat trener, a od Bavaraca je napravio mašineriju koja melje protivnike. 

U odbranu titule prvaka Evrope Bayern je krenuo furiozno. U Minhenu je stradao Atletico Madrid koji je poražen sa visokih 4:0.

Osim što ima odlične trenerske sposobnosti Flick je poslije utakmice pokazao da je i veliki čovjek kada je vidio dvojicu Portugalaca kako razgovaraju.

Utakmica je davno završena, svi igrači su bili u svlačionici, a pored ograde Joao Felix je razgovarao sa Tiago Dantesom, igračem drugog tima Bayerna.

Kada ih je Flick ugledao prišao im je, pozdravio se te razmijenio nekoliko rečenica s obojicom.

Inače, Bayern je protiv Atletica po 20. put zabio četiri gola nekom rivalu otkako na klupi Bavaraca sjedi Flick. Takav učinak koji je počeo u novembru 2019. godine nema niti jedan drugi tim iz Liga petice.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

DylanDog
Kakav text! Tri čovjeka razgovarali... Ljudina ovaj Flik, razgovarao sa drugim ljudima.
7 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi