15

Komentari (15)

Jupp
@Shojich07 Kovac prije svega nije kalibar trenera za Bayern, Navijaci su bili u soku kada su ga potpisali prije svega. Uspjesno je vodio Frankfurt i to mu je domet, nije za velikih klubova definitivno.
Shojich07
Ne znaš tko je trener za veliki klub, dok ne pokuša da radi u takvom klubu. Puno toga treba da se posloži. Evo Milan i Pioli slučaj, Pioli nije nivo Milana po dosadašnjim rezultatima
Jupp
Slažem se, treba pokušati. Ali, Kovač je sa ovim pokazao da nije "taj", Bože moj idemo dalje. Drag mi je bio kao igrač i nije loš trener, ali nije ni za Bayern-a.
Tmm1987
Od tih 8 trofeja jedino lp je teže osvojiti, ovo ostalo bi i Feđa Dudić osvojio sa Bayernom
dda27
Mnogo zavisti @Tmm1987 stalo u jednu recenicu. Cinjenice su sasvim drugo.
Jupp
Šta je pisac htio da kaže? @Tmm1987
Tmm1987
Pisac je htio da kaže da je bundes liga ***** od ovce, i da bayern nema konkurenciju, svaka budala moze osvojiti sa bayenom ligu i kup, nek preuzme hoffenheim pa da vidimo
LiliKes
Ne sjecam se ko je pitao
Nedim.
Lako je biti trener kad imas igraca na svakoj poziciji cistog profesionalca,mislim ne omalovazavam Flicka,a realno sta on ima za reci Mulleru,Lewandovskom,Alabi...Strucnjaci su oni koji vode ekipu iz 3 lige i stignu u sami vrh premier lige to su majstori.
dda27
Imao je i Kovac igrace koje si nabrojao. Tako da ne valja ti prica. Neutemeljena je i bez ikakvog obrazlozenja i dokaza. Pozdrav
Nedim.
To je nesto sasvim drugo s Kovacem
dda27
Objasni nam onda zasto Kovac sa istim tim igracima koje si napisao nije uspio stvoriti masineriju koja melje protivnike? Pises nesto bez ikakvog pojasnjenja, dokaza, ama bas nista nisi napisao da potvrdis svoju tvrdnju
Shojich07
Kovač u startu nije dobio podršku senatora u svlačionici. Tako da su Miler i kompanija polako sapunali klupu.....
histereza
Nije dobio jer nije dobar trener, da bi bio dobar trener moraš imati i komunikaciju sa igračim, bit dobar psiholog i mnogo toga što mi ne znamo. Zato je Flick stručnjak i genije što nisu prije njega uradili mnogi 'bolja' i zvučnija imena.
Shojich07
Ancelotti je dobar trener koji ima odličnu saradnju sa igračima, ali i on je dobio šut kartu zbog Milera i kompanije ..... Flick je odličan trener koji je uspostavio odličnu saradnju sa igračima. Na prvi pogrešan potez vidjeti ćemo što će biti.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.