Haos na Kipru: Sukobili se stručni štabovi Čuke i Olimpije

Zbog bizarnog razloga

Haos na Kipru: Sukobili se stručni štabovi Čuke i Olimpije

D. Vejo

Posljednja kontrolna utakmica ekipe Čukaričkog na Kipru protiv rumunske Olimpije prekinuta je u 79. minuti susreta, a pri vodstvu beogradskog tima od 1:0. 

Razlog tome, jeste odluka glavnog arbitra, koja nije naišla na odobrenje Rumuna, pa je s toga strateg Olimpije odlučio da uzme stvar u svoje ruke.

Povodom svega, oglasili su se i Brđani.

"Rumuni su tokom cijele utakmice bili grubi, nervozni i kao da su samo čekali da prekinu utakmicu. Tražili su penal, odnosno sudija nije reagovao na očigledno simuliranje njihovog napadača već je pokazao na korner desetak minuta prije kraja, pa je strateg rumunskog drugoligaša povukao svoje igrače sa terena. Protivnički trener je od početka pokazivao nervozu i u jednom trenutku izazvao žestok verbalni sukob svih članova oba stručna štaba", stoji na sajtu Čukaričkog. 

Podsjetimo, Čukarički je vodio golom Beka Fofane iz 26. minute.

Ovo je bio ujedno i posljednji kontrolni meč Čukaričkog u sklopu priprema na Kirpu. Odigrali su šest utakmica, zabilježili četiri trijumfa, jedan poraz te jednu neriješenu na utakmicu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi