Haos u Splitu: Mamića gađali flašama, signalnim raketama...

Prvi čovjek Dinama napadnut

Haos u Splitu: Mamića gađali flašama, signalnim raketama...

Prvi čovjek zagrebačkog Dinama Zdravko Mamić napadnut je danas u Splitu, prenose hrvatski mediji.

Zdravko Mamić je u društvo svog odvjednika Čede Prodanovića stigao na suđenje pred Prekršajni sud u Splitu, a odmah nakon što su izašli iz automobila prema njima su poletjeli razni predmeti i pirotehnička sredstva.

Mamića su gađali flašama, dimnim bombama i signalnim raketama, a on je vrlo brzo uspio ući u zgradu suda, odakle je poslao vozača natrag da premjesti automobil na drugo mjesto.

Sve što je doletjelo je oštetilo jedan od parkiranih automobila u blizini, a Mamić i Prodanović su zatražili prebacivanje postupka u Zagreb jer se, kako kažu, u Splitu ne osjećaju sigurno.

Nakon što je sudac Stipe Roso nastavio ročište i poručio da će o tome raspravljati drugi put, Zdravko Mamić je ustao i napustio ročište rekavši da je diskriminovan od strane hrvatskih sudova.

"Mi sada odlazimo, ako izvučemo živu glavu. Vi dalje radite kako želite", poručio je Mamić i napustio zgradu suda.

Njega je ispred zgrade dočekalo desetak policajaca koji su ga čuvali na izlazu, a nakon pola sata je pod pratnjom policije napustio Split.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi