Haračić napustio Čapljinu i potpisao za Metalleghe

Pojačanje u napadu

Haračić napustio Čapljinu i potpisao za Metalleghe

Bivši premijerligaš, a danas član Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine Metalleghe BSI iz Jajca predstavio je novo pojačanje za nastavak sezone.

Novi član tima iz Jajca postao je Dženan Haračić, 24-godišnji ofanzivac koji u Metalleghe stiže iz Čapljine za koju je u prošloj polusezoni postigao pet pogodaka.

"O Metalleghe BSI sam čuo samo najbolje i vjerujem da sam donio ispravnu odluku. Pratio sam nastupe svog novog kluba i znam da se radi o dobroj ekipi sa nekoliko iskusnih igrača ali i dosta mladih perspektivnih nogometaša,“ istakao je Haračić prilikom potpisivanja ugovora u prostorijama NS SBK/KSB u Travniku, a prenijela zvanična stranica Metalleghea.

Haračić je ponikao u redovima bugojanske Iskre a u svojoj dosadašnjoj karijeri igrao je još za Slaven Belupo, Koprivnicu, Neretvanac i Zvijezdu iz Gradačca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi