Hargreaves, Vieira i Pires bez klubova

Hargreaves, Vieira i Pires bez klubova

Owen Hargreaves, Patrick Vieira i Robert Pires na listi su igrača koji su otpušteni iz premierligaških klubova.

Hargreaves je odigrao samo jedanaest minuta u posljednje dvije sezone, tako da su na Old Traffordu odlučili raskinuti saradnju sa 30-godišnjim veznjakom.

Vieira je napustio Eastlands samo nakon 18 mjeseci. Iako je smatrao da može dosta doprinijeti klubu, čelnici Građana nisu imali isto mišljenje, te su raskinuli saradnju sa Francuzom.

Već od ranije najavljivano je da Aston Villa neće nastaviti saradnju sa iskunim francuskim veznjakom Piresom, tako da je nekadašnja zvijezda Arsenala u potrazi za novim klubom.

Mattthew Upson, Jonathan Woodgate, Zoltan Gera i John Pantsil su neki od poznatijih igrača koji su ranije otpušteni iz svojih klubova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.