Haris Dilaver pred zanimljivim angažmanom

Doskorašnji napadač Čelika

Haris Dilaver pred zanimljivim angažmanom

Indonezija će, po svemu sudeći, biti sljedeća stanica u karijeri Haris Dilavera.

Ovaj 29-godišnji fudbaler nedavio je dobio tužbu protiv Čelika zbog dugovanja i samim tim slobodne papire za potraži novu klub, a svoju karijeru će najvjerovatnije nastaviti daleko od BiH.

Iako se Sloboda interesovala za njegove usluge, navodno je Dilaver na pragu potpisivanja za indonežanski klub Persela Lamongan, a potvrdio je to i pomoćni trener kluba Fabio Oliveira

Indonežani su pogledali sažetke s nekoliko Dilaverovih utakmica i bili su zadovoljni s onim što su vidjeli, a sada preostaje da se dvije strane usaglase oko svih detalja prije nego što potpišu ugovor.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Od bh. fudbalera u Indoneziju su ove zime otišli još Šerif Hasić (PSM Makassar) i Eldar Hasanović (Perist Tangerang).

Top Komentari

Zenicanin
ko li ih tamo trpa
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi