17

Komentari (17)

MirzaBarucic
Sarajevo je moglo do sad utrpati još najmanje tri gola, i trebalo je. Koliki god da sam Manijak, nikad neću biti za mrtve *****e iz Lištice. Derite ih kone.
malibega
Šampioni! lištica s najjačim sastavom... Al treba ih dokrajčit nemaju izmjene, i na kraju krajeva, ne donosi odluku FKS nego lopovski savez!
Realist
Ovo Kosevo ima vise rupa na terenu nego zakoni u BiH
Fk1921
Svi su sada zarazeni. Protiv nas ce I’m igrati juniori hhahahahahahahah
nedoni46
dokle ide ljudski um, drugom zeli bolest, manijak ko manijak
rabodimis
Jadno ko i uvijek.. Samo da vi budete kompletni i da vasim igracima penzija bude na vrijeme.. ;) Pa da vidimo sta mozemo, kako i koliko natrpat...
MirzaBarucic
@nedoni46 Nisu ni svi navijači isti. Eto vas dvojica ste dobar primjer.
MirzaBarucic
@rabodimis Sjećam se prošlu sezonu, dobacivanja o nekakvim platama, kaznama, ne igranju u Evropi ... I onda u derbiju osam komada. Lagano jarane, karma zna biti velika kurawa.
rabodimis
@MirzaBarucic I tad ste Boga molili da nam se povrijedi pola tima.. Drago mi je sto bar neki od vas znaju za karmu.. Cistom logikom mozes povezat zasto je tvoj zeljo u ovoj situaciji.. Mnogo ste brate krali i varali... Cak vam se i bivsi diroktor javno ogradio od morzovih titula iz prvog mandata.. Malo vam je ovo za sad, buce to jos gore.. Jedini ste klub u drzavi kojeg su ukljucili u budzet.. Je*ace vas karma al ti bar znas da je to normala.. nek se drugi pate zaboli te..
goku_iz_sirokog
Crknite balije, dabog da ovo drzava propadbe kad se sutra probudim
pjanke.sa
Bolje ti je vala da se i ne probudis.
tm87__
KLOSARU PUSI GA
nedoni46
@goku_iz_sirokog jedno vrijeme si normalan bio, a sad se pretvaras u debila, nije Sarajevo krivo
ludilobrale
Sta ti je debilu. Sram te bilo krme klempavo.
rabodimis
On se borio ko lav da bude covjek.. al papanluk i fasizam su morali izac.. to je jednostavno jace od njega... Bar si pokusao prijatelju.. Kupi ti sebi par ovaca/koza, nije ovo za tebe..
bistrik87
dobro je, ipak je ovo najjaci sastav sirokog, gotovo pa najjaci, sad u nastavku nemaju klupe, treba ih zavrsit
MUFCDOGROBA
Staviti ruku na srce i reci daleko najbolji trenutno.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti