Musemić: Nisam nezadovoljan jer je sve to proces i ne može se ništa preko noći napraviti

Bordo tim poražen od Slovackog

Musemić: Nisam nezadovoljan jer je sve to proces i ne može se ništa preko noći napraviti

E. Čaušević

Fudbaleri Sarajeva odigrali su danas drugu prijateljsku utakmicu na pripremama u Sloveniji.

Bordo tim je nakon pobjede protiv Partizanija (5:1) danas poražen od češkog tima Slovacko koji je slavio sa 2:0. Bila je to dosta blijeda predstava Sarajeva, ali trener ovog tima Husref Musemić i nije bio previše razočaran.

"Evidentno je da smo bili mnogo umorniji i bilo je jako teško vrijeme za igru. Imali smo neke prilike, ali puno slabija utakmica što je očekivano nakon napornih treninga. Ipak, sve je to proces i treba vremena za sve, ne može se ništa ostvariti preko noći", rekao je Musemić za SportSport.ba i dodao.

"Generalno ne mogu biti nezadovoljan. To je proces i treba vremena da se ekipa pripremi. Na nama je da radimo i da se pripremamo. Imamo još 12 dana do utakmice i pokušat ćemo raditi maksimalno i gledati onda da osvježimo ekipu".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

KRKAN
HUSREFE LOPOVE MARŠ IZ KLUBA !!!!!! HAHAHAHAHAHAHA UZE PARE DJECI NA PROBE ZAJEDNO SA RUNDOM, HUSREF NALOGODAVAC, RUNDO OPERATIVAC HAHAHAHAHAHAHAHA DAJTE JOŠ LIJEVIH FUDBALERA, JOŠ !!!!!
0 22
Tobetvor
Tobe hebemo te svi kolektivno,prvo ga rundi pop usi
19 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi