"Mi smo jedna porodica i ko god bude igrao protiv Borca ići će na pobjedu"

Haris Ovčina nakon Krupe

"Mi smo jedna porodica i ko god bude igrao protiv Borca ići će na pobjedu"

M. Šljivak

Velež je danas u Mostaru protiv Krupe ostvario vrijednu pobjedu i potpuno se uključio u borbu za titulu prvaka.

Mostarski Rođeni su slavili sa 2:1 golovima Brandaa i Samira Radovca i Velež bismo naredne sezone po svemu sudeći mogli gledati u evropskim takmičenjima.

Fudbaler Veleža Haris Ovčina zadovoljan je zbog nova tri boda svog tima i istakao je kako je ova pobjeda veoma bitna za njegov tim.

"Utakmica od velikog značaja i samim tim imali smo veliki pritisak. Ovom pobjedom dobili smo mnogo toga, a Krupa je pružila žestok otpor. Zadnjih 20 minuta je bilo teško, ali pokazali smo da smo ozbiljna ekipa koja je kao jedna familija i ostvarili smo vrijednu pobjedu", rekao je Ovčina.

Velež je dobio veliki broj žutih kartona. Samir Radovac i Melvin Osmić (crveni karton) neće igrati protiv Borca u narednom kolu.

"Dobili smo nekoliko nesretnih kartona, ali mi smo ekipa, jedna zajednica, pa će ko god bude dobio priliku, truditi se da je iskoristi i da ostvarimo pobjedu", istakao je Ovčina.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Velež je trenutno drugi na tabeli Premijer lige Bosne i Hercegovine. Osvojio ukupno 51 bod i sve je bliži cilju o izlasku u Evropu

Preostalo je međutim još da ostali timovi sa vrha odigraju svoje utakmice i vidjet ćemo gdje će Rođeni biti nakon 27. kola.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti