Nesuđeni bh. reprezentativac: Pogledajte kako je kćerka Harisa Seferovića bodrila svog babu

Švicarci napravili senzaciju

Nesuđeni bh. reprezentativac: Pogledajte kako je kćerka Harisa Seferovića bodrila svog babu

E. Čaušević

Švicarska je sinoć nakon penala pobijedila Francusku i plasirala se u četvrtfinale Evropskog prvenstva.

Švicarci su uspjeli napraviti senzaciju u Bukureštu jer su ih skoro svi otpisali u okršaju protiv aktuelnih prvaka svijeta.

Junak Švicarske bio je Haris Seferović koji je postigao dva gola. Iako su Francuzi u finišu meča vodili sa 3:1 do kraja su Seferović i Gavranović postigli po pogodak za 3:3 i odveli meč u produžetke.

U produžecima nije bilo golova, a nakon penala Švicarska je uspjela da pobijedi i plasira se dalje. Tragičar Trikolora bio je Kylian Mbappe koji je promašio posljednji penal.

U centru pažnje nakon utakmice našle su se supruga i kćerkica Seferovića, Amina i Inaya, koje su s tribina u Bukureštu pružale podršku napadaču Švicarske.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CQoteCiLAdh/[/instagram]

Oglasi

Njegova supruga Amina objavila je nekoliko Instagram storyja, a na jednom od videa čuje se kako Inaya zove napadača Švicarske: "Babo, babo, babo".

[streamable]https://streamable.com/d12tn2[/streamable]

Također, njegova kćerkica Inaya na tribinama je bila u dresu Švicarske, a na leđima je bio broj devet iznag kojeg piše babo.

Jasno je da je Seferović vezan dosta za Bosnu i Hercegovinu i rodni Sanski Most, te on i njegova supruga očito tako odgajaju svoju kćerkicu što je zaista odlično za vidjeti.

No, ostaje velika žal što Seferović nikada nije zaigrao u dresu bh. reprezentacije iako je bio na korak od toga prije nešto više od deset godina.

Seferović je tada boravio u Sarajevu na izboru za Idola nacije u organizaciji SportSport.ba, te je dobio prigodnu nagradu i obavio razgovore s čelnicima NSBiH, ali na kraju se odlučio da zaigra u dresu Švicarske s kojom je sinoć napravio veliku senzaciju.

Opis nije dostupan.

Potražite više informacija na temu EURO 2020:

Opis nije dostupan.

Napadač reprezentacije Švicarske na rukama ima istetovirane ljiljane i jasno je koliko voli BiH.

Promo

Top Komentari

Eno30
Jel trebo igrat za Bosnu pa kad ne odigra jednu utakmicu kako ne treba da mu suju sve. Evo slucaj Begovic srcem je igro branio i sta je sad dozivio ne dobiva poziv i ako je naj golman u Championshipu proglasit a Piric dobiva. Evo Dzeke najbolji nas igrac najvise golova dao za reprezentaciju pa odigra losu utakmicu nema kakve nazive ne dobiva
15 4
Geneve
Nista kd toga ne mjenja cinjenicu da si obicno svicarsko vanago.
3 13

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi