38

Komentari (38)

Zgembic
Svaka cast! Simpaticno
Baboisback
****m babi zenu
Manager
ne ****š ti ništa, u životu nisi ****
Zoilomas
Eno30
Jel trebo igrat za Bosnu pa kad ne odigra jednu utakmicu kako ne treba da mu suju sve. Evo slucaj Begovic srcem je igro branio i sta je sad dozivio ne dobiva poziv i ako je naj golman u Championshipu proglasit a Piric dobiva. Evo Dzeke najbolji nas igrac najvise golova dao za reprezentaciju pa odigra losu utakmicu nema kakve nazive ne dobiva
Eno30
Ovde sve neki patrioti a djeca kod pola nasih bosnjaka koji zive vani ne znaju recenicu sastaviti na bosanskom ali da je mesti prasinu ispred tudzeg dvorista to znaju a svoju prasinu i ne vide ispred svog dvorista
Geneve
Nista kd toga ne mjenja cinjenicu da si obicno svicarsko vanago.
DanteDMC
Kaže lik koji nosi nik Geneve... :D
Geneve
Dobro i? Lijep grad, nista vise.
user1603952710
Sto ne bi babo kad ga je Edin vodao i moljakao da igra za BiH, tad je bilo papi. Svi neki patriotizam pokazuju na cudan nacin, kad treba ucinito nesto za svoju domovinu, nista.
Alaga
Igraći to gledaju više ko biznes, tako da je normala da igra za svićarsku jer će igrati na EP. Moze se pokazati i nije jedini tamo što tako radi.
user1603952710
Ma nabijem i njega i njegov biznis. Repka nije biznis, repka je srce ili volis ili ne, sve ostalo je prodavanje muda pod bubrege. Tako vi dijasporci i za rat mislite, da vas iz Minhena i Ciriha nije bilo ne bi ni Bosne.
user1603952710
I jos nesta i Marica Gajic je mogla da bira repku, pa izabra ovu nasu jadnu BiH, Pjanke, Brazzo, Sergej, Ahmedhodzic i mnogi drugi su mogli igrati za druge reprezentacije ali se levati odlucise za BiH. To se zovu patriote, ali mi vise volimo ove izdajnike kao sto su Seferovici, Catici i drugi kojima kad padne na pamet mahnu nasom zastavom a takmice se pod drugom.
Alaga
Za rat imam drugo misljenje, ali to nema mjesta ovdje! Repka je srce, to i ja tako vidim! Ali neke vide to ko biznes. A za bosnu, nije jadna bosna.
Krosteutegurovic
Repka jeste svetinja, ali je kod nas politika i promoisanje igrača, evo haj sad reci ovoj srbadiji i ujkama u repki da kažu Volim te Bosno pa ćeš vidjeti koliko će ih izgovoriti, tako da se igra sa srcem ne bih se baš složio, to je nekad bilo ali nažalost ne više. A to što spominješ rat je toliko glupo da to nemislim ni komentarisati.
user1603952710
Sve ja to svatam druze, daleko da smo od nekog idealnog stanja. Predstavljati svicarski uspjeh i od Seferovica i prisvajati ga je bolesno i nista drugo. Nazalost to pokazuje koliku krizu indetiteta imamo, ne znamo ni ko smo, ni sta smo, drazi su nam drugi a po svojim pisamo. Mnogi drugi su mogli igrati za druge selekcije ali nisu, odabrase Bosnu. Rat sam spomenuo iz razloga da lakse svatite. I u ratu su neki mogli pobjeci ali nisu, ostase, poginuse, to je patriotizam i nekad moras zrtvu podnijeti da bi isti dokazao. Lp
Geneve
Logicno da je dezerterima glupo spominjati, vi bi da zaboravite kao sto ste i pobjegli kad je najvise trebalo.
Krosteutegurovic
@Geneve , nemoj care lupati i pričati nešto o čemu nemaš pojma, I to da neko hoće da zaboravi rat, kao što ja neznan ništa o tebi, tako ni ti neznaš ništa o meni, niti o mnogima drugima Uostalom ovo je sportski portal a ne nešto gdje se diskutuje rat. Liječi komplekse i ljubomoru negdje drugo jer je očito da si zalutao na pogrešan portal.
Geneve
Hajd ti pasa na portal svoje domovine, ja sam svoj na svome, ljubomora nema veze sa gadjenjem prema dezerterima.
arbajram
covjek Svajcarac, pustite ga
E.Car
Čovjek izabrao reprezentaciju sa kojom može napraviti bolji uspjeh a u krvi mu je BiH!!!
Grohot
Jake mu krvi kad igra za drugu drzavu a babo je inace izvorna svicarska rijec.
Alaga
Papi je svičerska rijeć. A babo je više po balkanu poznato. Ali ipak čerka zove babu, to je slatko!
realno_govoreci
Supruga govori maloj " zovi babu".Srbonje tisina!
Malmi_Suomi
@realno_govoreci nemoj brate tako. Bit ćeš označen kao ja hahahahaha.
Lp
Geneve
Koga zaboli sta je njemu u krvi ili nozi, sve dezertere treba kaznjavati kad dodju u nasu domivinu koju smo mi odbranili.
zevs
Sta si ti odbranio balavac jedan
Geneve
Odbranio ti mamu, nije ti rekla jel’
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.