Giroud navija svim srcem za West Ham u duelu protiv Redsa
Foto: EPA

Francuski napadač iskren

Giroud navija svim srcem za West Ham u duelu protiv Redsa

D. Rakanović

Arsenal je u subotu kao gost savladao Stoke City sa 4:1. a dva gola postigao je Olivier Giroud. 

Ovim trijumfom Arsenal je došao na samo bod zaostatka za četvoroplasiranim Liverpoolom, koje vodi u Ligu prvaka naredne sezone. 

Do kraja prvenstva obje ekipe imaju još da odigraju po dvije utakmice, a ono čemu se nada Giroud i saigrači je kiks Liverpoola u duelu sa West Hamom. 

"Očekuje nas još mnogo posla. Moramo se fokusirati na predstojeće utakmice, ali da budem iskren u nedjelju ću biti veliki navijač West Hema. Imaju svu moju podršku", rekao je Giroud. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Francuski napadač se zatim osvrnu na utakmicu protiv Stokea

"Ovo je velika pobjeda. Još dva finala su pred nama. Najteža stvar protiv ekipa kao što je Stoke je postizanje prvog gola", rekao je napadač Arsenala.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi