Nekoliko sati prije početka susreta

Harmandić: Spremni smo, želimo trijumfovati

M. Skaka

Još nekoliko sati ostalo je do početka kvalifikacionog duela između rukometne reprezentacije Austrije i našeg nacionalnog tima.

Nakon višemjesečne pauze, odnosno nakon poraza od Njemačke u baražu za odlazak na Svjetsko prvenstvo, pred rukometnom reprezentacijom Bosne i Hercegovine su nova iskušenja.

Slijede kvalifikacije za Evropsko prvenstvo, a uoči susreta sa Austrijom, kapiten našeg nacionalnog tima, Adnan Harmandić, za SportSport.ba je istakao:

"Spremni smo, očekujemo dobar rezultat. Svi igrači s velikim nestrpljenjem očekuju utakmicu. Pružit ćemo svoj makimum i nadamo se da ćemo se u Sarajevo vratiti sa dva boda".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.