Harry Kane otputovao u Barcelonu

Na pripreme s Tottenhamom

Harry Kane otputovao u Barcelonu

Endin Čaušević

Fudbaler Tottenhama Harry Kane postavio je fotografiju na svom Twitter profilu koja je zaintrigirala navijače londonske ekipe.

Naime, Kane je na svom Twitter profilu postavio fotografiju iz Barcelone koja je 'prepala' mnoge navijače londonske ekipe. Većina njih je poručila Kaneu da ne smije potpisati ništa dok se nalazi u Barceloni.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Menadžer Tottenhama Mauricio Pochettino odlučio je odvesti svoje igrače u Barcelonu kako bi odradili nekoliko treninga. Ipak, mnogi navijači nisu bili upućeni u to da je Kane s ekipom u Barceloni, te su mnogi mislili da je u Španiju otišao da potpiše ugovor s aktuelnim prvakom Španije. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi