Englezi zgroženi ponašanjem voditeljice, postavila Kaneu pitanje, on se zacrvenio od muke

Pretjerali su

Englezi zgroženi ponašanjem voditeljice, postavila Kaneu pitanje, on se zacrvenio od muke

Endin Čaušević

Bayern je sinoć u gostima pobijedio Manchester United sa 1:0 u posljednjem kolu grupne faze Lige prvaka, a u centru pažnje nakon meča našao se Harry Kane koji je od novinara dobio zanimljivo pitanje, te se na njegovom licu vidjelo da mu nije baš ugodno.

Bavarci su golom Kingsleyja Comana u 70. minuti došli do pobjede na Old Traffordu, te su zadali konačan udarac Crvenim đavolima koje na proljeće nećemo gledati u Evropi jer su završili zadnji u grupi.

No, u centru pažnje engleske javnosti našao se Harry Kane koji je ljetos prešao u Bayern iz Tottenhama za skoro 100 miliona eura i čini se da je napravio pravi potez.

Kane je bio i veoma blizu dogovora s Manchester Unitedom koji ga je godinama pokušavao dovesti, ali kada se u priču uključio Bayern za engleskog napadača više nije bilo dileme.

Da ja Kane napravio pravi potez govori i činjenica da se odlično uklopio u novi tim jer je na 19 mečeva u Bundesligi i Ligi prvaka zabio čak 22 gola, te je pored toga uspio da upiše i osam asistencija.

Oglasi

Nakon što je meč završen Kane je stao pred kamere jedne engleske televizije i dao je komentar na utakmicu, a zatim ga je iznenadilo pitanje koje mu je postavila voditeljica.

Ona je pitala Kanea kako mu ide učenje njemačkoj jezika, a tu se uključio i Rio Ferdinand koji je pitao navijača Bayerna da kaže nešto na tom jeziku, no svi su vidjeli koliko mu je neugodno bilo što to traže.

"To čuvam za Evropsko prvenstvo idućeg ljeta. Imam nekoliko časova sedmično...", rekao je Kane, a voditeljica je kroz smijeh dodala: "Očito ti onda ne ide baš dobro?".

@tntsports

HarryKane's German lessons not going well? 👀🤣 #UCL #tntsports #championsleague #laurawoods #rioferdinand

♬ original sound - TNT Sports
Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Svi su vidjeli da se Kane zacrvenio jer su vršili pritisak da priča na njemačkom i očito je da on za to nije baš spreman. Također, voditeljica i Ferdinand su kritikovani što su se našalili na takav način s njim.

"Ne želim da se osramotim", na kraju je poručio Kane, a ubrzo nakon toga ostavio je mikrofon i otišao u svlačionicu Bayerna.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi