Harry Redknapp ima savršen klub za Balea: Bio bi fantastično pojačanje

Hoće li ga Bale poslušati?

Harry Redknapp ima savršen klub za Balea: Bio bi fantastično pojačanje

Engleski stručnjak Harry Redknapp govorio je o krilnom fudbaleru Real Madrida Garethu Baleu i njegovoj budućnosti.

Bale i Redknapp su svojevremeno sarađivali u Tottenhamu dok je Bale još uvijek bio na početku karijere, pa je Redknapp sigurno neko ko dobro zna koje su njegove želje u karijeri.

Redknapp poručuje da je Bale neko ko voli biti blizu domovine i da bi se zbog toga mogao vratiti na Otok ovog ljeta, a ima i savršen klub za njega.

"Mislim da će se on vratiti kući. Sjećam se da sam mu u Tottenhamu davao četiri ili pet slobodnih dana, a on je samo otišao kući da posjeti mamu. Nije išao na nega egzotična mjesta. Mislim da je on neko ko voli biti kući. On je zaista takav tip. Mislim da bi bio sjajno pojačanje Tottenhamu, zar ne? Fantastično pojačanje", rekao je Redknapp i nastavio:

"On je nevjerovatan igrač. Može da igra mnogo pozicija i u gotovo svakom sistemu. Znam da je počeo na lijevom beku. Može pokrivati čitavu lijevu stranu. On je fantastičan talenat. Ako se vrati može igrati samo za jedan od najboljih šest klubova, ali mislim da bi bilo sjajno vidjeti ga ponovo u Tottenhamu".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjetimo, trener Real Madrida Zinedine Zidane nije dao ni minut igre Baleu u prvom meču polufinala Lige prvaka na gostovanju protiv Bayerna i tim je vjerovatno pokazao da mu Velšanin nije toliko neophodan.

Za njegove usluge osim klubova iz Premiershipa interesuje se i Inter.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti