Hart: City je sretan što ima Teveza

Golman Građana o saigraču

Hart: City je sretan što ima Teveza

Mladi engleski golman, član Manchester Citya Joe Hart u svojoj najnovijoj izjavi bio je pun riječi hvale za donedavno nepoželjnog argentinca, Carlosa Teveza.

Kao što je već svima dobro poznato, Tevez je dugo bio pod suspenzijom zbog nepoštivanja kluba i sukoba sa Mancinijem. Tokom odsustva, Tevez je jedno vrijeme boravio u Argentini, a svima su poznate i glasine da je omaleni napadač izrekao i neke uvrede na račun Građana. Međutim, nekim čudom talijanski trener mu je to oprostio i opet ga priključio sastavu.

 

"Balotellijeva suspenzija nas neće puno unazaditi sada kada imamo Teveza. On je sjajan igrač i uvijek daje sve od sebe, a što je još važnije, pokreće čitavu ekipu", Kazao je Hart i dodao:

 

"Ne odustajemo od potjere za Unitedom. Ja još uvijek vjerujem da možemo do titule. Trener nije bio baš sretan zbog loših rezultata i utakmicu protiv West Bromwich Albiona smo jednostavno morali dobiti".

Potražite više informacija na temu Premier league:

 

City će danas snage odmjeriti sa ekipom Norwicha, koja ove sezone igra solidno i nalazi se u sredini tabele.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.