Hart: Dao sam sve od sebe, a Mario nikada ne promaši penal

Heroj Manchester Cityja

Hart: Dao sam sve od sebe, a Mario nikada ne promaši penal

A. Haznadarević

Heroj Manchester Cityja i najzaslužniji čovjek što njegova ekipa sinoć nije poražena od Borrusije Dortmund golman Joe Hart, svjestan je da je upravo on uradio najveći dio posla, ali i dodaje da je uvijek spreman sam izaći i pomoći svojoj ekipi kada je to najpotrebnije.

"Bio je ovo jako težak test, u strašno jakoj smo grupi. Ipak dobro je Mario nikada ne promaši jedanesterac, a ja sam dao sve od sebe", istakao je heroj Građana, koji je nakon sinoćnje predstave dobio pohvale sa svih strana. 

 

"Da, uradio sam veliki posao u dresu Cityja. Uvijek sam spreman uraditi veliki dio posla dresu Cityja i još pojačati kada se to mene očekuje", smatra Hart. 

 

Njega, kako kaže, uopšte nije iznenadilo pod kolikim je pritiskom bio, jer ipak, to je bio šampionski sudar:

 

"Nije me iznanadio toliki pritisak. Ovo je Liga prvaka, a oni su šampioni Njemačke, mi smo šampioni Engleske i znao sam da će biti dobar i težak meč baš kao i prošli u Ligi prvaka", kazao je engleski golman.

 

 

Cityju je ovo tek druga sezona kako učestvuje u najelitnijem i najtežem fudbalskom takmičenju, ipak momčad Roberta Mancinija nema mjesta za opuštanje, jer već u sljedećem kolu očekuje ih duel sa Ajaxom, u kojem bi morali doći do pobjede.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

 

"Kada igrate protiv ovako velikih klubova, nema mjesta za skrivanje. Mi u svakom meču pokušavamo doći do pobjede pa tako će biti i u narednom", zaključio je Joe Hart.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.