Hasagić predstavljen u FK Tuzla City: Došao sam na nagovor Baljića, o klubu sam čuo sve najbolje

Novi trener golmana

Hasagić predstavljen u FK Tuzla City: Došao sam na nagovor Baljića, o klubu sam čuo sve najbolje

Kenan Hasagić danas je zvanično predstavljen kao novi trener golmana u ekipi Tuzla City. 

Nekadašnji čuvar mreže reprezentacije Bosne i Hercegovine ponovo će sarađivati sa Elvirom Baljićem baš kao nekada u reprezentaciji, a na predstavljanju je rekao sljedeće:

"Drago mi je što sam tu, došao sam jer sam veliki prijatelj s Baljićem, on me nagovorio. Čuo sam sve pozitivno o klubu. Njihove ambicije su mi dale do znanja da ovdje trebam doći i pokušam prenijeti svoje znanje i iskustvo na taj dio posla koji ja obavljam. Nadam se da ćemo svi skupa uspjeti da ostvarimo taj zadani cilj. Prve dojmove još nem mogu reći, srdačno sam primljen, u ovih par dana ću imati nešto više za reći", kazao je on. 

Inače, Hasagić u Tuzlu dolazi iz ekipe Mladost Doboj Kakanj. 

Plavi iz Tuzle će u okviru zimskih priprema odigrati ukupno pet utakmica, a prva u nizu na rasporedu je 18. januara protiv Zvijezde 09 u Tuzli.

Za 26. januar je planiran put u Tursku, odnosno Antaliju, gdje će protivnici bh. premijerligašu biti Bačka Topola, Makedonija GP i Karpaty.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Po povratku iz Turske, tačnije 15. februara, bit će odigrana 'generalka' u Širokom Brijegu protiv istoimenog bh. premijerligaša.

Inače, danas su medijima zvanično predstavljeni i novi fudbaleri ekipe - Muzafer Ivković, Filip Arežina, Nikola Leković i mladi golman Ahmet Delić.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Rigel
****o od insana.
0 4
andi
nikakva pojaćanja,Azmir je profulao ovaj put.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi