Hasan pjeva, Ribery pada sa stolice od smijeha

Brazzo popravlja atmosferu

Hasan pjeva, Ribery pada sa stolice od smijeha

E. Škorić

Na večeri Bayerna Hasan Salihamidžić je imao "predstavljanje" u ekipi.

Odnedavno je bivši bh. reprezentativac sportski direktor Bayerna, a sada je na večeri pred igračima morao i zapjevati, što je običaj za sve novajlije u ekipi, bez obzira da li se radi o nekom nogometašu ili dijelu stručnog štaba.

Hasanu bolje ide loptanje od pjevanja, a Ribery je doslovno plakao od smijeha dok je naša legenda zabavljala igrače za stolom. 

"Bravo Brazzo!!!", napisao je Francky Ribery na svom Instagram profilu.

Dolaskom Salihamidžića svi u Bayernu su postrojeni, uvedene su nove disciplinske mjere kao zabrana pušenja, a svi to za sada bez problema prihvataju. Poznato je da nema neuspjeha tamo gdje legendarni Jablaničanin zakorači.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti